Over Rubenz
Hij werkt met passie…
en dat proef je
Rubenz werkt met Belgische chocolade en hij gaat voor de beste ingrediënten.
Kunt u het zich al voorstellen?
EEN BONBON OP MAAT VOOR U!
Het kan allemaal. Het maakt alles feestelijker en meer persoonlijk.
U maakt uw keuze uit het ruime assortiment pralines en chocolade.
Wat ze zeggen over Rubenz
ONZE KLANTEN
Al stiekem een voorproefje gedaan van de Rubenz bonbons die onze kerstpakketten in gaan. Ze zijn heerlijk kan ik zeggen. Zal wel het hoogtepunt worden!!!
Ton
Ruben werkt met passie... en dat proef je.
Lonneke Peters-Ortjens
Weer een hoop mensen blij gemaakt met de overheerlijke Rubenz bonbon...s! Wederom perfect verzorgd. En je had gelijk Ruben, de passievrucht met 43 is heerlijk! Bedankt voor de service.
Lianne
Ons Team
Ruben Janssen
Na de opleiding Brood & Banket te Eindhoven en de specialistische opleiding aan het PiVa te Antwerpen, heeft Ruben Janssen zich gespecialiseerd in chocolade, ijs en gebak. Praktijk- en werkervaring heeft Ruben opgedaan bij Jenny van der Putten in Mierlo, Jacques van Bragt te Geldrop, Chocolaterie Winters in Valkenswaard en nu werkzaam bij Chocolaterie van Ham in Esbeek.