Rubenz | Over ons
15342
page,page-id-15342,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
Over Rubenz

Hij werkt met passie…
en dat proef je

Rubenz werkt met Belgische chocolade en hij gaat voor de beste ingrediënten.

Kunt u het zich al voorstellen?
EEN BONBON OP MAAT VOOR U!

Het kan allemaal. Het maakt alles feestelijker en meer persoonlijk.
U maakt uw keuze uit het ruime assortiment pralines en chocolade.

SPECIAL-23a
Wat ze zeggen over Rubenz
ONZE KLANTEN
Ons Team
Ruben Janssen

Na de opleiding Brood & Banket te Eindhoven en de specialistische opleiding aan het PiVa te Antwerpen, heeft Ruben Janssen zich gespecialiseerd in chocolade, ijs en gebak. Praktijk- en werkervaring heeft Ruben opgedaan bij Jenny van der Putten in Mierlo, Jacques van Bragt te Geldrop, Chocolaterie Winters in Valkenswaard en nu werkzaam bij Chocolaterie van Ham in Esbeek.